Maandag t/m zondag, 16:30 - 22:00 wokbuffet (graag reserveren).
Dinsdag gesloten.
Afhalen ook mogelijk.

Wat is wokken?

Wokken is een eeuwenoude Chinese kookmethode, waarbij ingrediënten, smaakmakers en kruiden in hoog tempo met behulp van turbobranders in een ronde stalen pan (wok) rondgeschept worden. Door de exacte controle over het vuur en de meestal zeer korte verhittingstijd blijven de eigenschappen van de verse ingrediënten perfect behouden.

Het is de bedoeling dat u zelf naar het warme buffet loopt, waar u kunt kiezen uit diverse warme voorgerechten en twee soorten soep. Zodra u klaar bent met het voorgerecht, loopt u naar het vers-buffet. Daar treft u een ruim assortiment aan van vlees, vis en groenten. U maakt een keuze uit de ingrediënten en schept deze op uw bord. Daarna brengt u het bord naar een van de koks toe die klaar staan achter de wok en Mongotafel.

Wok: De kok doet de ingrediënten in een pan waar eerst wordt geblancheerd. Ondertussen vraagt hij u wat voor saus u wilt. De saus kunt zelf uitkiezen, een omschrijving vindt u op het sauzenbord. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd de kok om advies vragen. De geblancheerde ingrediënten en de door u gekozen saus worden in de wokpan op hoog vuur klaargemaakt en in een mum van tijd staat er een heerlijk gerecht voor u klaar! De ingrediënten worden bereid op zeer hoge temperatuur, waardoor de natuurlijke smaak en de belangrijke voedingsstoffen bewaard blijven.

Mongotafel: Hierbij worden de door u uitgezochte gerechten op een hete plaat zonder saus gebakken. Dit duurt wat langer dan bij de woktafel.

Naast de wok en Mongotafel, kunt u kiezen voor gerechten uit de sushi bar of van de barbecue. Natuurlijk bieden wij u ook een warm buffet met o.a. nasi, Chinese bami, mini loempia's, babi pangang en andere heerlijke gerechten.

Ten slotte kunt u genieten van een heerlijk fruit-, ijs- en dessertbuffet, bestaande uit verschillende soorten desserts en maar liefst 20 soorten ijs!

Kortom: bij de Wok van Pejo gaat u altijd met een volle buik en een tevreden gevoel naar huis.

Top